Hej!

Elin

Vad kul att just du har hittat hit och vill följa min vardag och mina upptåg med man, fyra barn och villa. Vår familj består av mig Elin 33 år, min man Martin 31 år, Hans Philip född maj 03, Sebastian april 05, Olivia december 14 och William november 16. I juli 2016 flyttade vi från Södermalm i STOCKHOLM till villa i Huddinge. Ursprungligen kommer jag från LEKSAND, så det är en dalkulla lite på vift. Mina barn har olika pappor så de två äldre barnen bor inte heltid hos oss men är alltid välkomna. På killarnas egen begäran byter vi som regel i två veckors block, men både vi och deras pappa är flexibla så ibland blir det mer och ibland kortare tid.

Jag ska försöka bjuda på mina erfarenheter av en ganska stor familj, med stort ålders spann. Det blir en hel del logistik och kräver sin planering, speciellt vad det gäller maten eftersom vi har födoämnesalleriger i familjen. Jag själv har celiaki, alltså behöver jag helt glutenfritt och är vegetarian sen jag var liten. Äldsta sonen är laktosintolerant, Olivia reagerar på mjölkprotein, men vi försöker trigga henne och introducera mjölk i små doser. William reagerar väldigt kraftigt på att jag äter mjölk, så nu är min kost ännu mer begränsad i och med amningen. Försöker hitta recept som går att göra till många och lätt kan anpassas efter allas behov. Är intresserad av mat och dryck och tycker det är roligt med nya utmaningar. Vi har ofta släkt och vänner på middag och jag älskar att ha huset fullt av liv!

Välkomna ni med!

%d bloggare gillar detta: