Läkarbesök gånger två och veckohandling

Elin

Tidig morgon för att skjutsa Martin till Huddinge sjukhus för återbesök, då han bröt ett ben i handen i höstas, precis innan William kom. Passade på att packa in barnen i bilen och storhandla när vi ändå var ute och åkte. Efter lunch var det dags för dagens andra läkarbesök i familjen, Olivia som fått tid för uppföljning hos barnläkare i Huddinge. Vi har tidigare gått med de stora killarna och Olivia inne i stan men, då den mottagningen stängde ner vid årsskiftet blev vi remitterade till BUMM i Huddinge.

Blev positivt överraskad till hur snabbt vi fick en tid. Fick träffa en bra kvinnlig läkare och stämma av nuläget och vilka mediciner vi har att ta till när hosta och förkylningar kickar in. Hon tyckte det lät bra och ville inte justera något. På inrådan från BVC skulle vi också fråga efter tid till lillebror så vi kunde gå på samma mottagning. Vi kunde få en tid tidigast när han är fyra månader, då de inte kan göra pricktester tidigare än så. Vet dock att tester inte alltid visar utslag hos små barn, men vi får väl se vad de säger när vi väl är där längre fram. Kändes lite som en vinst att klara av både veckohandlingen och läkarbesök på samma dag. Vissa dagar har man mer flyt än andra.

%d bloggare gillar detta: