Piggelin

Elin

Åh nej, hur ska det här sluta tänker jag 04.45 när 4 av 4 möjliga är vakna samtidigt i vår säng. Lilleman äter och han vill att jag sitter upp, maken försöker få lilla skruttan att somna om. Hon har precis kommit över till oss, något som inte händer allt för ofta så här tidigt på morgonen. Vadå sova? Mamma sitter ju upp och pappa går på toaletten, ge mig en telefon tycker Olivia så håller jag mig lugn… men, det tyckte föräldrarna var en mindre strålande idé. Då ville hon ha välling istället, vilket brukar fungera bra, men inte

just den här morgonen.

Martin prövar att lägga sig i hennes säng om hon hellre vill somna om där, men hon börjar bara leka med gosedjuren så han kommer tillbaka och har en liten fröken i hälarna. “Kolla på Mimmi och Blixten” ropar hon glatt. Sagt och gjort, fröken börjar dagen klicken 5 i soffan framför favoriten Blixten Mc Queen. Vi lyckas kunna vila en aning till i alla fall och när Martin går upp för att göra sig redo för jobbet kryper hon ner en liten stund, si så där ett par tre minuter. Vi är nog lite bortskämda med en ganska lätt liten fröken som kan sova lite längre i vanliga fall.

%d bloggare gillar detta: