Underbara familj – tänk vad dom ställer upp

Elin

Efter flera nätter med dålig sömn, svårt att hitta något att äta och en busig livlig liten tjej hemma kändes tillvaron lite smått kaotisk. Lyckades dock få en sovmorgon, William fortsatte sova i sängen så jag och Olivia passade på att duscha tillsammans. När jag kikar på telefonen ringer svärmor och säger att hon kan ha Olivia på öppna förskolan, helt fantastiskt vilken fullträff. Just där och då var det som om en ängel lyfte bort en stor sten från huvudet. Vi drog på kläder snabbt som attan.

Tillbaka hemma igen kunde jag dricka kaffe i lugn och ro för första gången på flera veckor, men framför allt amma William i lugn och ro, vilket var guld värt. Några timmars vila gjorde susen. Veckan därpå kunde hon också vara med farmor på onsdagen så jag och lilleman fick gå på BVC själva och sen hann vi tvätta bilen, vilket verkligen behövdes innan vi hämtade storasyster igen. Glad tvååring, effektiv mamma och nöjd liten bebis på samma gång. Är så lyckligt lottad över vår underbara familj som ställer upp för oss.

%d bloggare gillar detta: