You are having a baby boy!

Maria

Okej hon sa att det skulle ta 10 dagar, nu har det gått 11 dagar och jag har inte hört något. Jag ringer henne, signalerna går fram… tillslut svarar hon, underbara Mary, vår doktors sjuksköterska. Jag hade tidigare meddelat henne att när hon får svar på proverna och vet könet får hon bara ringa och säga att hon har det men inte vad det är. Jag vill att jag och min man ska få reda på det samtidigt så jag hade bett henne lägga det i ett kuvert. Men den här morgonen var han hemma längre än vanligt och hon hade svaren!!!! Som vanligt fick jag blackout och hade inte ens en tanke på att fråga om proverna såg bra ut, som tur hade min man huvet på plats och frågade direkt, is the baby healthy? Yes, allt var bra, kromosomtesterna var alla lågrisk, så skönt!

Sen kom det orden jag väntat på och vetat om halva mitt liv, you are having a baby boy! Aaaaah känslorna och glädjetårarna bara sprutade över, jag blev så glad så jag till och med la på i örat på stackars Mary. Fick ringa tillbaka och be om ursäkt, haha!

Vi hade självklart blivit minst lika glada om hon hade sagt att det var en tjej men av någon märklig anledning har jag alltid sett mig själv med en liten son. Jag var helt säker och mammainstinkten hade redan talat. Så mysigt att veta att det är en liten pojke som sprattlar runt där inne, förhoppningsvis lika fin som sin pappa 🙂

Har inte velat köpa något till bebisen innan, dels för att vi varit inom riskperioden (första 12 veckorna) men också för att jag inte vetat vad det är. Nu var såklart det första jag gjorde att åka till Kitross och köpa första outfiten, så söt. Självklart inspirerat av pappa! Kitross är för övrigt en riktigt cool affär, dom har lite av varje med framför allt super coola barn/bebiskläder, hittade små mini Kenzo tröjor och Dr Martens kängor i svart lack och små mini Ray bans. Sjukt att man redan nu ger sin lille bebis en stil, man får passa på till den dagen då han enbart vill ha superhjälte outfits hela tiden.

Vi hörs snart! Kram Maria & lille

Lille kläder
Älskar små Minetonkas!

 

%d bloggare gillar detta: