Bästa proteinfrukosten

Maria

Innan jag blev gravid så åt jag ägg till frukost nästan varje dag men när jag blev gravid så gick det inte längre. Det är samma sak med kaffe, det smakar liksom inte lika gott längre och ägg kan jag inte ens känna lukten av, usch!

Men här kommer mitt favoritrecept för en proteinrik frukost, inklusive ägg:) Bananpannkakor, snabbt, enkelt och perfekt när bananerna börjar att ge upp.

Eftersom jag börjat äta som en häst brukar jag göra dubbel sats, ibland äter jag upp allt, haha!

2 bananer
4 ägg

Lägg allt i en bunke och kör ett varv med mixerstaven tills allt blivit en liten smet, det gör inget om det är lite klumpigt, det är bara gott. Stek små plättar och servera med naturell yoghurt, lite färska bär och flytande honung. Så gott!

Smaklig måltid! Kram Maria och Lille

IMG_3202
Tänk på att äta ekologiska jordgubbar, iaf bra här i USA där stora mängder oklara besprutningsmedel används!

 

%d bloggare gillar detta: