Kläder kläder kläder…

Maria

Jag har ju alltid fullkomligt ÄLSKAT att shoppa, framförallt kläder. Det är något speciellt med den där känslan att vakna upp på morgonen och veta att man har nya kläder att ta på sig på morgonen. Jag har oftast en bild i huvudet av något jag vill ha, sen letar jag efter just det i butikerna, ibland finns det och ibland inte. Jag följer massor av mode och stylingkonton på Instagram och inspireras hela tiden.

MEN, något har hänt sen jag fick reda på att jag var gravid. Det är plötsligt inte lika roligt att shoppa till mig själv längre. En anledning till det är ju såklart att jag blivit rätt så begränsad i vad jag kan köpa och ha på mig för den enorma kulan som bara blir större och större. Men också för att det är ju så himla roligt att få köpa dom där söta små mini kläderna. Allt är ju så mycket sötare när det är mindre! Jag kan sitta i flera timmar och surfa runt på internet och söka på de perfekta små outfitsen jag ska få klä min lilla pojke i.

Sedan är det ju så svårt att veta vad jag ska köpa och hur mycket av varje storlek. Hur stor kommer han att vara när han föds och hur fort kommer han att växa? Han kommer förhoppningsvis att födas i Augusti och då är det som varmast här i LA. Då behöver han förmodligen bara små kortärmade bodysar, men när man är inne i AC:n, vad ska han ha på sig då? Sedan åker vi hem till Sverige över jul, då behöva han helt plötsligt ha vinterkläder… Har kollat lite tips på listor för de första månaderna på internet där dom rekommenderar hur många pyjamaser, bodysar osv. som behövs, men om ni har några tips får ni gärna hjälpa till. Sen förstår jag att vissa köper mer och vissa mindre, det är ju bara att tvätta. En annan sak som är svårt här i USA är att storlekarna varierar beroende på märke, newborn kan vara jätte litet i en butik medan det är större i en annan.

Det amerikanska bebismodet är också ganska skrikit och lekfullt, jag gillar ju mer enkla färger och inte så mycket tryck. Lindex och Kappahls bebiskläder är ju sååå söta, varför finns inte dom här?

Här ser ni några av de första inköpen jag gjort, kan lägga upp mer senare 🙂

Hörs snart! Kram Maria & Lille

Outfit1Outfit2Outfit3Outfit4

 

%d bloggare gillar detta: