Hjälp – lilleman växer ur de första kläderna

Elin

Det är något speciellt med de första bebiskläderna. Man köper de minsta små byxorna, bodysarna och pyjamasarna full av spänning och förväntan. Vem döljer sig där inne och vem är det som ska bära allt sött, gulligt och fint man tvättat upp och ställt i ordning? Även om jag haft förmånen att ställa iordning och fixa för en ny liten älskling till familjen flera gånger så är det lika speciellt varje gång. Och varje gång den första storleken börjar bli lite tight och trång känns det också speciellt och lite sorgset på något vis. Tiden går så snabbt, familjens minsting växer även han. Är det kanske sista gången jag får använda de söta, pluttiga kläderna? Vi har ju minst sagt fullt upp med våra härliga fantastiska fyra barn och är tacksamma över det vi har, men man ska aldrig säga aldrig tänker jag. 

%d bloggare gillar detta: