En tung vecka…

Maria

Nu börjar vi närma oss den tredje trimestern (jag är nu i vecka 26), vilket är jättespännande eftersom att det är den sista perioden i graviditeten 🙂 Men den har såklart några mindre härliga sidor också som börjar kännas nu. Hittills har jag haft en väldigt bra graviditet och inte mycket alls att klaga på men nu början Lille bli stor och det känns i kroppen.

Jag har haft väldigt ont i huvudet senaste dagarna. Jag var hos doktorn och gjorde test för gravid diabetes i förra veckan. En vanlig rutin kontroll här i USA, jag vet inte om man gör det i Sverige? Provsvaren kom iaf tillbaka idag och det såg bra ut,  jag har dock järnbrist vilket jag har känt på mig. Det kan vara därför jag haft så ont i huvudet. Sen har jag svårt att sova på nätterna och drömmer väldigt mycket jobbiga drömmar. Eftersom att jag bara kan sova på sidorna börjar jag få lite ont i ryggen.

Lille väger ca 800g nu och växer som tusan, vilket gör att magen stretchar ut sig mer och mer. Det har börjat klia och stickas jättemycket. Det känns ibland som att jag har nålar runt naveln, har ni upplevt det? Jag vet att bristningar är genetiskt och att oljor och krämer inte hjälper men för att lindra kliet och stickningarna använder jag organiska produkter från min väns företag Skin & Nature som jag starkt kan rekommendera, dom är tillverkade i Marocko och är även jättebra som ansiktskrämer. Kolla hur fint förpackade dom är! Går att beställa på www.skinandnature.com, ett set kostar ca 40 Euro.

Trots alla kramper så är jag är otroligt stolt över min kropp, tänk att jag skapar en ny liten människa i min kropp!!! Det är lite för otroligt för att kunna förstå, tänk att han ska komma ut ur mig och leva ett helt liv, INSANE!!! Det är iaf otroligt mysig nu när han växer och jag kan börja känna hans små kroppsdelar, igår kväll låg jag och klappade han på ryggen och sen låg jag med handen på magen, då kom han och buffade med sin lilla fot eller hand. Vi börjar få lite kontakt nu 🙂

Hoppas ni har en bra vecka! Kram Maria och Lille

 

 

%d bloggare gillar detta: