Lilles rum!

Maria

ÄNTLIGEN, ska jag få inreda mitt första barns rum. För er som inte känner mig så är inredning bland det bästa jag vet. Jag har gått och fantiserat om hur den här lilla människans rum ska se ut i en evighet nu. Det finns ju så otroligt mycket fint där ute. Jag älskar att söka runt och inspireras på Pinterest, skapa små mappar för olika kategorier och sen kolla igenom allt och försöka hitta liknande saker i butik eller online. Som typiskt svensk gillar jag ju såklart ljust och fräscht 🙂 men med inslag av lite mjuka dova färger av blått i olika nyanser tillsammans med grått, vitt och beige. Så tråkigt det låter, haha! Hans leksaker kommer ju att vara färgglada…

Jag tycker att Cam Cam Copenhagen och Miniroom har superfina saker. Tyvärr finns inte dom i USA men som tur är har jag mycket vänner som kommer och hälsar på från Sverige som kan ta med sig till mig. Jag kan verkligen tipsa om Etsy.com, där hittade jag de fina små djurtavlorna ni ser på bilden nedan. På Etsy finns allt ifrån konst till inredning. Det är säljare över hela världen som har sina produkter där, så oftast levererar dom över hela världen. Tavlorna är från en designer som heter Marysflowergarden, dom kostade alla tre ca 500kr. Kaninen ni ser är en present från Lilles moster, det är nämligen en tradition i min familj att man får en snuttekanin när man föds 🙂

I början när Lille föds kommer vi att ha hans säng i vårt rum. Även om han har alla sina kläder och saker i sitt eget rum där vi nu har en gästsäng för alla gäster som kommer. Sen får vi se hur länge det funkar att sova i samma rum innan vi får flytta honom. Vad har ni för erfarenhet av det? Hur länge sov era barn i ert sovrum?

Här ser ni ett litet ihopplock av saker i hans rum, bilder på resultatet kommer sen:)

Kram Maria och Lille

Lille moodboard.001

%d bloggare gillar detta: