Åh NEJ – jag har blivit en av dom! 

Jag gillar att köra bil, tycker det är roligt när man får gasa lite på motorväg och friheten att snabbt förflytta sig. När jag växte upp tyckte jag alltid att mina föräldrar körde sakta och lite mesigt. Så där kommer aldrig mina barn tänka om mig… eller?! Nu sitter jag och “fin åker” i bilen. Tar god tid på mig. Spanar in gårdar, beteshagar och allt vad som finns att se på. Bilarna bakom börjar köra om och inser då att jag puttrar fram i bra mycket lägre fart än tillåtet. Var så nyfiken på allt runtomkring och tänkte att det här ska jag visa Olivia på vägen tillbaka, hon tog en liten vila på väg till nyöppnade Granngården i Haninge. Jag som själv blir så frustrerad att ligga bakom någon som bromsar upp och kör saktare än trafiken och skyltarna tillåter, har nu själv blivit en av dom! 

%d bloggare gillar detta: