In i barnvagnsdjungeln…

Maria

Tänk er att bli kittlade från insidan av magen! Det är så märkligt så det kan man inte ens föreställa sig. Det har iaf min lilla krabat börjat med på kvällarna. Det kittlar så mycket i sidan på magen så att jag inte kan ligga stilla ibland. haha! Sen har Lilleman börjat få hicka, en rytmisk känsla i hela magen. 🙂 Så mycket nytt som händer nu.

Anyway! Vi har tagit oss in i barnvagnsdjungeln, DET FINNS JU HUR MYCKET SOM HELST!! Vad ska man tänka på och hur ska man välja? Bugaboo har ju alltid verkat vara en favorit i Sverige, men jag vill inte köpa en vagn bara för att alla andra har den. Den är ju snygg och säkert jättebra på många sätt men den måste ju passa våra behov. Vi har en ganska hög bil så att den måste vara hyfsat lätt att bära och enkel att ta isär och fälla ihop. Det underlättar om den är smidig att resa med och har bra förvaring under vagnen. Enkel att köra såklart! Sen tycker jag att det är smidigt när man kan koppla på bilbarnstolen på vagnen, så att jag slipper väcka honom om han somnat i bilen.
Det viktigaste för min man är att den är helsvart, matcha med bilen såklart, hmm… Jag hade kanske valt en blå med bruna läderdetaljer, men men 🙂

Efter en del provkörningar stod vi mellan en Bugaboo och en Uppababy. Det senare är ett Amerikanskt vagnmärke. Vi valde Uppababy Vista, varför?
– Den var smidigare att hantera
– Basinetten/liggdelen går att lyfta ur med en hand
– Man kan koppla på bilbarnstolen (Nuna Pipa ska vi köpa)
– Den är supersmidig att fälla ihop
– Den är inte för tung
– Stora bra däck och stabil
– Den har inbyggt solskydd/UV skydd
– Den kom med sittdel, myggnät och regnskydd
– Den finns i helsvart
– STOR förvaring under vagnen
– Den var prisvänligare än Bugaboo

Ett riktigt vrålåk för Lilleman helt enkelt, speciellt med den coola skötväskan från Skiphop vi köpte till och den gosiga isbjörnen för att stabilisera hans huvud. Nu när vi köpt den så ser jag den såklart överallt här i LA.

Vad tycker ni, fin va? 🙂

Kram Maria och Lille

%d bloggare gillar detta: