I can’t stop staring at you…

Maria

You look AMAZING! Det är en kommentar jag får höra ofta här i LA. Att vara gravid i USA är verkligen helt underbart 🙂 Människor är så fina mot en, när jag handlar mat frågar alltid personalen om jag behöver hjälp att bära ut kassarna till bilen. När jag står i en toalettkö får jag alltid gå före. När jag är ute på promenad så får jag en blick ner på magen och ett stort smile. Flera gånger har jag fått kommentaren; “Oh are you having a baby boy?” Aldrig har någon sagt girl. Jag antar att det är för att magen är mer utåt än rund i formen. Kul iallafall!

Jag har flera vänner här som har små bebisar och dom säger att man får ännu fler söta kommentarer och folk som stannar en på gatan när man går med barnvagn. LÄNGTAR!  Jag bara älskar den sidan hos amerikaner, sån härlig mentalitet och bra på att uppmuntra varandra.

Min man tycker alltid att det är så kul när vi går till doktorn och vi sitter i väntrummet. Alla pappor ger varandra en speciell blick och gratulerar varandra lite diskret samtidigt som det är den där pinsamma tystnaden, haha!

Nu är vi i början på vecka 28 i graviditeten, sista veckan innan vi går in i tredje och sista trimestern. Jag börjar känna mig riktigt stor nu, har svårt att tänka mig att jag ska bli ÄNNU större!!! Men jag måste säga att jag mår oförskämt bra, det enda som är lite jobbigt är att det är tungt att andas, speciellt när jag känner att jag ätit för mycket. Maten får inte riktigt plats. Jag måste verkligen tänka på att äta ofta och inte så stora portioner. Min kompis tycker att jag låter som en liten tant när jag stönar så fort jag reser mig upp eller måste pausa för att ta några djupa andetag 🙂

Nu ska jag kolla på Big little lies, så bra tjejserie! Här är några bilder från när jag var i Santa Monica för ca 2,5 vecka sedan.

Kram Maria & Lille

%d bloggare gillar detta: