Vi har blivit med studsmatta 

När vi letade hus förra våren hade vi några kriterier för tomten. Det skulle finnas yta för fotboll, en studsmatta och gärna plats för några bärbuskar och lite plantering. 

Huset vi till slut fastnade för checkade de flesta av våra önskemål både invändigt och utvändigt. I trädgården fanns ett stort trädgårdsland, om än väldigt misskött och ytor med buskage och sly där vi nu planerar för bärbuskar och fruktträd. Gräsmattan är ganska plan, vilket inte är helt vanligt eller lätt att hitta, så fotbollsmål till Sebastian köpte vi direkt. Det gick med i flyttlasset. 

I julklapp och till födelsedagen har killarna önskat och fått pengar till studsmatta, de ville ha en oval och stor matta. Vi läste på, kollade tester och recensioner innan valet föll på märket North och modellen Explorer. Vi velade lite på storleken men tänkte att det är bäst att ta en större storlek i och med att både tonåringarna och de små ska kunna hoppa. Har även fått den rekommendationen av grannar runt omkring som vi talat med. De stora killarnas behov och önskan fick styra. Dom är ju också med och bidrar en del till inköpet. 

Vi beställde från studsexperten.se som snabbt bekräftade vår beställning och meddelade om leverans. Vi hade några smådelar som fattades och de åtgärdade det direkt. Nu väntar vi bara på en stege och vi ska montera en skopåse vi köpte som tillbehör. Vi gillade att det fanns bra tillbehör och verkade lätt att få tag på reservdelar. Lite sugna på basketkorg som man kan köpa till, kanske blir till nästa sommar. 

Det är så härligt att se barnen röra på sig, hoppa och ha skoj. Visst är det mycket pengar när man går på de större modellerna med god kvalitet och säkerhet, men man blir så lycklig när de har roligt. Igår efter middagen hoppade både de stora och Olivia. Killarna är så duktiga och riskmedvetna så jag känner mig väldigt trygg. Det är viktig att de större barnen inte hoppar med de små, det är då olyckor lätt kan hända. Imorse sprang Sebastian ut för att hinna hoppa tio minuter innan skolan, kort men intensivt! Får se när mamman kommer igång också. Eftersom jag fortfarande har ont i rygg och höfter efter kraftig foglossning så är det inte rekommenderat att hoppa. Den bästa träningen för mig är att stärka bål och bäcken, men tänker att jag kan köra lite balansövningar på mattan som då får agera som en gigantisk fitness boll. Beach 2017 än finns det hopp! 

%d bloggare gillar detta: