Inköpslistan!

Maria

85 dagar kvar! Tiden har gått så himla fort fram till nu, tänk att det bara är 12 veckor kvar tills vi blir 3 🙂 Bara tanken på att vattnet ska gå, att vi ska åka in till Cedars-Sinai (BB) och föda vår son och skicka ut den första bilden på Lille till vår familj känns liksom för bra för att vara sant, men det kommer ju att hända!

Jag är en person som fullkomligt ÄLSKAR checklistor, kanske för att jag jobbade som projektledare inom event innan jag flyttade till USA. So checklistor there is 🙂 Vi har ju köpt väldigt mycket redan, säng, skötbord, vagn, skötväska, badbalja, babygym, kläder, filtar och inredning till hans rum men det är ju en hel del saker kvar som förstagångsförälder. Andra barnet lär ju bli betydligt  mycket billigare.

Idén till att anordna babyshowers för de blivande föräldrarna kommer från USA och här är det inte så hemligt som i Sverige, där det oftast är en överraskning. Två av mina fantastiska tjejkompisar här planerar vår babyshower, HUR gulligt! 🙂 En av dem är svensk och den andra amerikan, de hade lite olika meningar gällande om det skulle vara en överraskning eller inte, haha! Jag vet därför när den ska vara men inte så mycket mer, lite överraskning vill jag ju att det ska vara. Hur som helst så hör det till att man själv sätter ihop en baby registry (typ som en önskelista på en hemsida där gästerna kan gå in och se vad vi vill ha). Något som jag själv inte varit så bekväm med, men tjejerna har övertalat mig och nu känner jag faktiskt att det är ganska bra ändå. Inte för att mina vänner som är bjudna ska känna att de måste köpa massor av saker till oss utan för att jag ska fundera igenom vad vi faktiskt behöver till Lilles ankomst. Jag valde att göra listan på amazon.com för där finns det mesta.

Här kommer listan:

 • Baby Björn bärsele i mesh tyg eftersom det är så varmt här
 • Magic Bullet baby (mixer för att göra barnmat)
 • Pampers baby wipes sensitive
 • The big book of organic baby food
 • Johnson’s Baby badprodukter, gift set
 • Napphållare man fäster i kläderna
 • Boon grass, diskställ till nappflaskor
 • Hörselkåpor för bebisen
 • Joovy Silinoogie pacificeras (självlysande nappar)
 • Candide Luxury panda infant pillow, kudde för att forma bakhuvudet så att det inte blir platt
 • Spjälsängsskydd
 • 3-pack baby mössor
 • Bebis badrock
 • Bebis filt
 • Stroller organizer, liten förvaringsväska man hänger på handtaget på vagnen
 • Bilbarnstol från Nuna Pipa (följer den Europeiska standarden)
 • Vulli Sophie la Girafe, bitleksak
 • Gel pads för mina bröst vid amning
 • Fridababy kit, snorsug, nagelsax etc.
 • Pampers swaddlers blöjor storlek 1
 • Baby backseat mirror, spegel man hänger framför bilbarnstolen för att se barnet när man kör
 • Badlakan med luva
 • Wubbanubb napp, napp med gosedjur så bebisen inte tappar den lika lätt
 • Skötbordsskydd från NorthShore
 • Tvättlappar
 • Baby Björn bouncer i mesh så den blir enklare att tvätta om det händer en olycka 🙂

Det dyker säkert upp fler saker med tiden och vissa saker får jag låna av vänner, amningskudde till exempel. Amnings bh:ar och toppar har jag precis beställt från H&M, vi får se om dom passar.

Har ni tips på annat man kan behöva får ni gärna tipsa:)

Kram Maria & Lille

Baby registry pic.001

 

%d bloggare gillar detta: