Photoshoot!

Maria

Nu är jag och Lilleman i San Francisco, man kan säga att det är vårt andra/tredje hem, kärt barn har många hem… 😉 Vi har en liten amerikansk extrafamilj här som jag lärde känna för ca 10 år sedan som vi är och hälsar på i en vecka. Även om det bara var en timmes flygresa så var jag lite nervös över hur det skulle gå men det gick jättebra, jag tog en gångplats ifall jag skulle behöva röra på mig mycket. Lille var vaken och härjade runt hela resan och verkade tycka att det funkade riktigt bra. Det är absolut inte första gången jag flyger som gravid men nu är jag ju nästan i vecka 30 och då är man inte riktigt lika bekväm i sin kropp längre…

Anyway, min kära vän här uppe är smyckesdesigner och öppnade förra året sin första flagship store Renee Sheppard Collection här i San Francisco. Suuuuperfina smycken, jag vill såklart ha allt, haha!! Av någon märklig anledning 😛 gillar hon mitt skandinaviska utseende och har nu för tredje året i rad frågat om jag vill vara ansiktet utåt i hennes nya kampanj. Jag har aldrig riktigt trivts framför kameran och ser verkligen inte mig själv som någon modell men efter lite tjat så har jag alltid sagt ja, “Bara för dig”! Så sist jag och Lille var här uppe i mars hade vi en hel glam-dag med make-up team, stylister, fotograf etc. Det var riktigt kul att göra en sån typ av fotografering med Lille i magen, bilderna blev jättefina. Sen är det ju ett kul minne att visa Lilleman när han växer upp. Titta, här låg du i mammas mage 🙂

Här är lite bilder från plåtningen och slutresultatet som ni även kan se på hennes hemsida www.reneesheppard.com

Kram Maria & Lille

 

 

 

%d bloggare gillar detta: