Hänt i veckan!

Maria

Heeej på er!

Den här veckan har varit rätt så lugn men super mysig! Eftersom att jag älskar att fotografera så har jag hjälpt en vän som har egna hudvårdsprodukter att fota för hennes sociala media kanaler. Hade en heldag där vi bara stylade och fotade hela dagen, hon blev jättenöjd så det var kul 🙂 Några av bilderna kommer säkert upp på @me.n.mini Instagram i dagarna.

Maj och Juni brukar oftast kallas May Grey och June Gloom här i LA eftersom att det oftast är ganska grått större delen av de månaderna. Vilket det även varit nu ett tag. Men helgen har verkligen varit superfin, 27 grader varmt och sol! Så att jag och tjejerna har haft två hela pooldagar med hemkörningsmat och massa tjejsnack, sååå mysigt! Jag fick en sån fin badring (bokstavligt talat) 😛 när jag fyllde år för att jag skulle kunna sola ryggen i sommar, HUR BRA!!

Klickade även hem några riktigt bra bebissaker från Amazon.com för tokbra priser som kommer i veckan. Skriver mer om det när jag har fått hem dom 🙂

Graviditeten den här veckan har varit jättebra, inga större symptom eller kramper. Mest svårt att andas när jag ätit mycket på kvällarna. Lille bökar runt mycket som vanligt men hans rörelser blir mindre och mindre, det finns inte lika mycket plats längre 🙂 Sen tog jag en långpromenad till ett nytt köpcentrum här i området. Det gick bra att gå dit men jag kunde inte gå hem för att det tryckte så mycket neråt mot bäckenet. Så att jag fick ringa min man som fick komma och hämta mig, haha!

Hoppas ni haft en bra helg!

Kram Maria & Lille

%d bloggare gillar detta: