Amazonproffs!

Maria

Ännu en vecka av graviditeten har nu gått och vi är nu i vecka 31+6, WUHU snart 32!

Den här veckan har jag gjort riktiga Amazonkap! Amazon finns kanske inte i Sverige än, det är en onlineshop som säljer det mesta. Man kan nästan hitta vad som helst på Amazon.com. Jag spenderar ganska mycket tid där, haha! Det är vissa lite större inköp jag velat ha inför Lilles ankomst och det drar lätt iväg rent ekonomiskt. Det är INTE billigt att skaffa barn… Men i veckan måste jag säga att jag verkligen lyckades. Jag har länge spanat in 4moms mamaRoo, det är en elektronisk babysitter med fem olika rörelsemönster och inbyggda ljudeffekter så som vågor, hjärtslag, fläkt osv. Den har även en tillhörande mobilapp så att man kan styra den från mobilen. Min man blev såld så fort jag sa att den hade en app, haha! 😀 Väldigt smidigt när man ligger på soffan 😛 Den kostar normalpris $249, ca 2500kr, den kommer i flera färger. Den har fått väldigt bra reviews och används mycket på olika sjukhus. Jag hittade standardfärgen grå på Amazon för originalpriset, sen testade jag att byta färg till svart och den kostade halva priset. Jag trodde det var en gammal modell men det var det inte så jag klickade hem den. När jag gick in och kollade dagen efter hade priset på den svarta gått upp till normalpriset. Så man kan säga tur och timing 🙂 Jag hoppas att den kommer att bli min (och Lilles) bästa vän…

Två dagar senare gjorde jag samma kap med vår bärsele. Jag har länge spanat in både Ergobaby och BabyBjörns bärsele, de har båda fått bra betyg och det är många som rekommenderat Ergobabys, jag tror de är rätt likvärdiga och båda fungerar för nyfödda från 3,5kg. Dom kostar ungefär lika mycket $160. Vi ville gärna ha en svart i meshtyg (lite håligt tyg som släpper igenom luft) eftersom att det är så varmt här. Jag hittade iaf BabyBjörns carrier one i svart mesh för $117, dagen efter var den tillbaka till normalpris. Så man kan säga att jag fick två för en 🙂

Nu får vi hoppas att vi får en bebis som gillar de här två sakerna lika mycket som jag!

Kram Maria & Lille

DSC_0681DSC_0688DSC_0694DSC_0697DSC_0690

%d bloggare gillar detta: