Babyshower!

Maria

Det har hänt så mycket kul senaste dagarna men det roligaste var ändå VÅR BABYSHOWER!!! 😀

Eftersom att jag visste om att den skulle vara i söndags så började jag dagen med att unna mig ett besök på en Blow dry bar här i Beverly Hills. Dom tvättade, fönade och lockade mitt hår, jätte härligt. När jag kom in på salongen sa alla
“Oh you are glowing” 🙂 Alla är så fina här. 🙂

Sen plockade jag upp min man och vi åkte till hotellet dit vi blivit bjudna. Det var två av mina tjejkompisar som ordnat hela baby showern. Dom hade gjort så fint, ett långbord var uppdukat vid poolen. Det var lite djungeltema vilket var gulligt. Ballonger, blommor, den största blöjtårta jag sett, en superfin djungeltårta i marsipan från ett svenskt bageri här i LA och MAAAASSOR av fina presenter. Om han bara visste hur bortskämd han är redan!

Sen fick alla beställa in vad de ville ha och till kaffet bar dom in den fina tårtan. Dom hade lite lekar var av en var “Who is Who?” en jätterolig lek där alla fått lämna in en barn/bebisbild på sig själv så fick alla gissa vem som var vem. Jag kunde inte sluta skratta när jag såg den stora nakenbilden på min man i mitten 😀 Sen hade dom gömt in två wild cards, som var mina två bästa vänner från Sverige, haha! Dom var inte med på babyshowern tyvärr…

Sen var det en liten quiz där alla fick gissa Lilles födelsedatum, längd, vikt och om han kommer att ha hår på huvudet. Jag gissade såhär:

  • Födelsedatum 16 Augusti (beräknat 9 augusti)
  • Vikt 3752g
  • Längd 54cm (Vilket tydligen är ganska långt, oops!)
  • Hår- Nej 😛

Mitt under lunchen kom ett äldre par och skulle äta lunch bredvid oss, eftersom vi satt bredvid poolen så var de tvungna att gå förbi oss. Kvinnan var så nyfiken på vad vi gjorde och tittade inte riktigt vart hon gick, så rätt som det var hade hon trampat rakt ner i poolen, plums sa det så försvann hon. Hela vårt bord vände sig om i chock, och vi fick verkligen kämpa med att hålla oss för skratt. Det var såklart inte alls kul men det såg så kul ut. Som tur var skadade hon sig inte. Men som typiska amerikaner så började dom fota och mäta avståndet mellan vårt bord och poolen och tillkallade hotellets manager och skrek om att dom skulle stämma hotellet. I Sverige hade man skämts och gått hem, haha!

Efter en fantastisk brunch åkte nästan alla hem till oss och spenderade resten av dagen vid poolen med rosé och mys. Underbar dag!

Kram Maria & Lille

Babyshower4Babyshower5Babyshower1Babyshower6Babyshower3Babyshower7Babyshower2

%d bloggare gillar detta: