Summerar hektiska juni 

Elin 

Som sagt väldigt tyst från min sida och dåligt med uppdateringar, men ska försöka få lite mer tid till att skriva. 

Juni är en hektisk månad, precis som december så verkar allt vilja hända samtidigt. Skolorna tar lov, det är avslutningar, uppstart på nya saker, planering för sommar och semester, dop för vår del och midsommar. Ja man blir ju smått matt bara av att tänka tillbaka på månaden som gått ? Som krydda på moset eller topping på glassen har förkylningarna löst av varandra här hemma. 

Dopet kan ni läsa om i ett separat inlägg, det var en väldigt fin dag. 

Skolavslutningarna var trevliga och vi åt gemensam lunch med alla barnen, min mamma och svägerska, hemma hos stora pojkarnas pappa. Lite sorgset på något vis men ändå spännande att nu påbörja ett nytt kapitel. Sebastian börjar åk 6 i en ny skola till hösten så vi fick ta farväl av lärarna lite extra. Det har gått så fort, minns det som igår jag stod i klassrummet med Hans Philip och han skulle gå på sitt första sommarlov efter förskoleklass. 

Hans Philip har spelat Eken Cup i Handboll, kanonfint väder och barnen var hos farmor och farfar när vi var på Celine Dion på kvällen. Supermysig helg totalt sett. Lite pool häng hann vi med också! 

Midsommar i Dalarna, folkdräkterna hoppade vi över i år. Det var så regnigt, men vi njöt med familj och vänner. 

Efter midsommar blev det dagsutflykt till både Kolmården och Viking Line kryssning. 


Olivia pratar om Kolmården varje dag så dit blir det fler besök, är lite sugna på en dag till Furuvik också, får se vad vi hinner med när vi skrämt iväg de dumma bacillerna som vi inte blir av med. Mycket sol hoppas vi på också ?. 

Nej, nu ska jag stoppa rabarbermarmeladen i burkar innan kudden får sig en påhälsning. Kram och god natt!! 

%d bloggare gillar detta: