Nesting mama!

Maria

Nu har sommarvärmen verkligen kommit till LA, det är mellan 28-40 grader på dagarna. Inte jätte skönt att vara höggravid i… Som tur är har vi pool! 😀

I helgen var vi på stranden för första gången i år, jag vet inte varför vi inte åker dit oftare, det är ju så mysigt och perfekt temperatur i vattnet att bada i. Jag vågar inte riktigt hoppa i vågorna med Lille i magen men det är skönt att svalka sig lite. Nu kommer ni svenskar tycka att vi är knäppa i huvudet. Igår var det så varmt och jättefint väder och vi låg inne och kollade film typ hela dagen. Vi funderade på att gå ner till poolen men det blev soffan som vann. Vi tog oss ut på en kvällspromenad runt 19.00 på kvällen, då var det 27 grader ute. Det är så det blir när man bor här, man känner inte att man får ångest för att man sitter inne när det är fint ute och man blir nästan lite glad när det regnar, haha! 😛

På onsdag går vi in i graviditetsvecka 37, då är det bara 4 veckor kvar till BF. Helt otroligt! Jag minns för 10 veckor sen hur jag trodde att det skulle gå så sakta men det har hänt så mycket så det har gått rätt fort faktiskt. Jag mår fortfarande väldigt bra och jag sover helt okej på nätterna, jag vaknar till varje gång jag ska vända mig eftersom han är rätt tung nu (runt 2,7kg). Jag har också sån tur så jag blir bara kissnödig max en gång på nätterna. Däremot blir jag väldigt lätt trött på dagarna, jag orkar inte mycket alls. Det blir ungefär en liten aktivitet om dagen, sen är jag rätt slut. Fötter och händer har börjat svullna lite också, eller det kommer och går beroende lite på vad jag gör.

Träningen orkar jag inte riktigt med längre men jag försöker iaf ta en lugn promenad eller simma i ca 20 min varje/varannan dag. Annars fördriver jag tiden med att vara en riktig nesting mama 🙂 Jag tror jag har förberett allt jag kan nu tills han ska komma, checklistan är avprickad, hemmet är fixat och massor av graviditets böcker är lästa. Så nu är det inte mycket kvar att göra. Jo vi ska  installera bilbarnstolen som vi köpte för några veckor sedan (Nuna Pipa blev det) och packa BB väskan men det får nog vänta lite till… I helgen kände jag för första gången lite värkar och tryck neråt. Det kändes ungefär lite som mensvärk, spännande 🙂

Här ser ni ett litet urval av vad jag köpt och vårt nya skötbord från IKEA.

Kram Maria & Lille

DSC_1171DSC_1169

 

%d bloggare gillar detta: