BB väskan är packad!

Maria

Innan jag blev gravid funderade jag över hur mycket alla gravida ville att bebisen skulle komma ut sista veckorna, alla hade liksom så bråttom. Varför inte passa på att njuta av sista tiden där man bara behöver tänka på sig själv (om man är förstagångsförälder) och kunna göra vad man vill…? NU förstår jag verkligen varför man vill att barnet ska komma direkt efter vecka 37 då barnet är färdigutvecklat och bara ska lägga på sig lite fett. JAG ORKAR TYP INGENTING!!! Okej, jag har en drömgraviditet men nu är det inte kul längre, jag blir helt slut av att bara gå och handla mat, ingenting är bekvämt, jag är sååå trött på att bara kunna använda 5% av min garderob, jag är trött på att ha ont i fötterna och inte kunna äta vad jag vill. Jag vet det är 200% värt det såklart och jag skulle säkert göra om det flera gånger om, men sista veckorna är inte annat än en lååång väntan..

Det har blivit mycket fix här hemma, har nog rensat och gått igenom varenda liten vrå. Jag har börjat baka, JAG, bullmamma! Det trodde jag aldrig, jag som avskyr matlagning och allt som har med det att göra. Har kollat typ varenda tv-serie som verkar bra, städat och tvättat.. Mmm en riktig nesting mama 🙂 Sen har vi ju hängt en del på stranden också, vilket jag älskar. Vattnet har perfekt temperatur och jag får så mycket positiv energi av att vara vid havet. På stranden kan jag dessutom ligga på mage 😛 (Bildbevis nedan)

I helgen installerade vi bilbarnstolen, min man var så stolt när han var klar, haha! Tur att vi fokuserar på olika saker. 🙂 Man kan ju inte riktigt planera sin förlossning men vi har iaf förberett det vi kan. Vi har gjort två olika spellistor, en med lite lugnare musik som jag kan slappna av och sova till under värkarbetet och en rockigare och mer upptempo lista som jag kan krysta till. Jag var ju en liten rocker i min ungdom så nu kommer dom gamla godingarna fram igen. Jag kan bara föreställa mig när jag ligger där och trycker och “Sweeeet child of mine” vrålar ut ur högtalaren. Haha!

Vi har även packat nästan hela BB väskan, bara några saker att komplettera med. Här har ni packlistan:

 • Ombyte till oss
 • Pyjamas till mig
 • Neccesär + hårfön
 • Amnings bh:ar och tillbehör för amning
 • Lypsyl
 • Dator
 • Mobil
 • Kamera
 • Liten högtalare
 • Laddare
 • Tofflor
 • Bok
 • Filt och kanin till Lille
 • Två ombyten till Lille
 • Pyjamaser till Lille
 • Förlossningsbrev
 • Kanske slinker ner lite godis sen också

Har jag glömt något viktigt?

Kram Maria & Lille

IMG_4425IMG_4344IMG_4362

%d bloggare gillar detta: