Tack!

Maria

Nu när det verkligen börjar närma sig på riktigt vill jag passa på att tacka er alla som följt med mig under den här graviditeten. Jag blir så glad när jag läser alla era fina kommentarer om hur mycket ni gillar bloggen, att ni tycker om hur jag skriver och alla fina presenter vi har fått till Lille. Det betyder verkligen så mycket när man är så långt hemifrån och går igenom en sån stor sak i livet. Så stort tack och kärlek till er alla <3

Nu ligger jag på sängen och äter en kanelbulle från IKEA, var där i veckan och köpte massa godsaker bl.a. frysta ogräddade kanelbullar som man gräddar själv i ugnen. Mums! Jag vaknade tidigt imorse av att vänstra benet värkte så att jag inte kunde sova. Det kändes som växtvärken jag hade när jag var liten, jätte jobbigt. Testade att massera, lägga upp det högt och gå runt lite. Inget hjälpte 🙁 Ringde till min syster som har två barn och hon hjälpte mig googla, det är tydligen rätt vanligt när bebisen ligger långt ner, nerver som kommer i kläm. Hon sa att jag skulle gå runt och stödja mycket på hälen, det hjälpte!! Jag kunde somna om och när jag vaknade var det borta 😀

Annars känner jag mig helt slut idag, vaknade och tittade mig själv i spegeln, ingen vacker syn, svullen och trött. Haha! Energin är som bortblåst idag, det verkar den vara även för Lilleman, han är ovanligt lugn idag. Gör små rörelser ibland men inte alls som tidigare i veckan när jag trodde något var fel för att han var så himla övertaggad. Han kanske samlar krafter för att komma ut, vem vet 😉

Det är kul nu när jag har mindre än två veckor kvar, så fort jag ringer min man måste jag börja samtalet med att säga “INGEN FARA!” Annars tror han att jag ringer för att förlossningen satt igång. Alla jag hör av mig till säger, det är Maria, nu har han säkert kommit 😛 Om det ändå vore så väl, jag tror han har det rätt så bra där inne…

Även om det är runt 30 grader ute och jag inte orkar göra speciellt mycket så försöker jag ändå röra lite på mig varje dag. Vi har ett eget gym här i vår byggnad som är helt nyrenoverat med helt nya maskiner, allt man behöver, superbra! Så jag går dit och går på löpbandet i ca 30 min och igår körde jag ca 1,5km på roddmaskinen. Det kändes jätteskönt! Vi får se om jag hittar energin och orkar med en sväng idag också.

Ha en fin helg och heja på Lille!

Kram Maria & Lille

FullSizeRender
Jag orkade med en liten lunch date och shopping med min man idag! Flipflopsen är dom enda skor som passar nu, tur att det är varmt…

FullSizeRender1
Lillemans nya kompisar, det lilla rådjuret är från min kusin som var och hälsade på förra veckan 🙂

%d bloggare gillar detta: