Sommar, då ska vi hinna med allt och lite till… 

Elin 

Vadå sola, sitta still, njuta och bara vara?! Vem uppfann det? Denne någon måste vara väldigt duktig på att blunda för alla måsten, bo solsäkert och inte ha den långa listan med saker man vill hinna med i hem och trädgård som vi (läs jag) vill få gjort… 

Vi verkar förföljda av förkylningar den här våren och sommaren. Det har varit den ena bacillen efter den andra, veckorna efter midsommar var ett enda virrvarr av vakna nätter, täppta barn och sjuka, trötta föräldrar. Önskelistan, med när vi skulle fixa med vad, blev tämligen skrynklig. Vi har delat upp sommaren i två tvåveckors perioder och två treveckors perioder med storkillarnas pappa och förhoppningen var att allt skulle vara ganska färdigt när dom kom så vi kunde mysa till max. Visst har vi hunnit en hel del och kommit framåt med både trädgård och saker inne, så ska inte klaga. Blir bara frustrerad när man inte har en trollstav att vifta med så blir allt klart bara hux flux 😂😊 eller funkar det inte så?!

Hans Philip fick möjligheten att följa med på en resa till Atlanterhavsveijen med sin pappa i början på vår treveckors period, så vi planerade för utflykter och aktiviteter hemikring till att börja med. Tur då vi var lite småkrassliga och Sebastian också fick en släng av våra baciller.

Blev lite fix hemma, har passat på att rensa killarnas garderober, sorterat ut för smått och köpt nytt där det behövts.

I trädgården har vi kommit framåt med odlingarna och maken har byggt tak till vedförråd vid garaget.

Vi har haft vänner på besök, umgåtts en hel del med våra fantastiska grannar. Firade tillsammans att vi bott ett år med bubbel och tacofredag, när barnen somnat spelade vi sällskapsspel, något man gör för sällan, det är ju super skoj!

Min mamma kom ner några dagar och hälsade på. Vi var på ett släktkalas, hade en eftermiddag hos barnens farmor och farfar vid poolen och besökte Värmdö bryggeri på ölets dag. Vi fick en genomgång och visning, sen kunde man köpa ölprovning. Köpte hem färskpressad Rapsolja från Säby Gård och must från Värmdö Musteri också. Det är roligt att semestra och göra aktiviteter i sin närmiljö. Finns så mycket mer än man tänker på.

%d bloggare gillar detta: