Hem till Leksand

Elin

I sommar har vi som sagt utgått en hel del hemifrån och både gjort nytta och skoj om vart annat. Men minst en vecka i Dalarna är obligatoriskt. Jag har båda mina föräldrar och en av mina bröder i Leksand. Många kusiner och bonus familj bor också där omkring.

Vi hade i år bjudit med våra grannar upp några dagar vilket var väldigt trevligt. Nu hade vi anledning att vara lite turister själva. Vi gjorde Leksands Sommarland, var nere vid Dalälven, besökte en Kålmila och Insjön samt Leksands Knäckebröd. Blev även ett besök hos min bror med familj och deras ganska färska kattungar, det var verkligen poppis hos barnen. Min bror och hans sambo har Sibirisk Neva Masquerade, dom är otroligt söta.

När våra gäster hade åkt vidare packade vi in oss i bilen för en tur till Malung där min moster bor med sin man. Dom har hus vid vattnet och en fantastiskt fin trädgård. Riktigt mysiga dagar för oss alla. Killarna fick åka en massa fyrhjuling, båt och snickra. Riktigt härliga sommardagar trots att solen inte tittade fram.

%d bloggare gillar detta: