10 månaderskontroll

Elin

För 10 dagar sedan var vi på 10 månaderskontroll med William hos BVC. Det var läkarbesök i samband med vikt och längd. Läkaren kom och ropade i väntrummet före utsatt tid och meddelade han hade kollegor med idag. Det var två läkare, en sjuksköterska som normalt jobbade på neonatalen och vår ordinarie BVC sköterska. Vilken fantastisk uppslutning, kändes lite lyxigt på något vis. Vi fick bra beröm för den viktrea William gjort, från liten och tunn till lång och bastant. Han ligger nu på medelkurvan i både vikt, längd och lite över på huvudomfång. Massa konster hann han visa upp under besöket också. Kändes så fint efter en knackig och orolig början. Ja jag har nog blivit lite av en feeder ? men det är så skönt att han äter, även om vi får vara noga med mjölk och äggfri kost. Wihoo för oss!

%d bloggare gillar detta: