Oktober – en rosa månad

Elin & Maria

Oktober, en månad för eftertanke, omtanke och bidrag till forskning. Svensk sjukård är fantastisk och forskningen som sker för att hitta nya och effektiva metoder att bota cancer är ovärdelig för oss många.

Elin – Min mamma drabbades av bröstcancer hösten 2015 och har genomgått både operationer cellgifter och strålning. Min farmor gick bort i cancer 2013 och andra släktingar har tyvärr också drabbats eller varit drabbade. Första gången jag kom nära cancer var när en klasskamrat gick bort i sjukdomen, då hans leukemi hade tagit om efter ett år av behandlingar och friskförklaring.

Oron, ovissheten och känslorna som väller upp när man får veta att någon man älskar har drabbats önskar man ingen ska behöva uppleva. Alla medel och bidrag räknas och det finns så många fina och bra insamlingar som alla syftar till bättre tillvaro för sjuka och anhöriga eller rent forskningsstöd. Under oktober månad försöker jag handla så mycket rosa produkter som det bara går, för att i det vardagliga bidra så mycket jag kan. Tänkte också mig på en liten utmaning som jag hoppas ni vill hjälpa oss med? 

Sprid och dela Me n Mini så mycket ni kan och orkar. För varje ny följare på instagram och facebook vi får i oktober skänker vi 1 krona till Cancerfonden. Så följer ni oss på båda ställena räknas ni dubbelt upp. Vad tror ni? Är ni med?

Tillsammans kan vi alla bidra med något!

Kramar från Elin och Maria

%d bloggare gillar detta: