Tiger 2 månader!

Maria

I veckan var vi på tvåmånaderskontroll med Tiger. Det är alltid så spännande att se hur mycket han har vuxit och prata om hans utvecklingssteg. Den här gången visade vågen 5,68kg och nästan 60cm lång. Jag var lite tveksam till om han gått upp lika mycket som förra gången eftersom han kräks så mycket… mm inte alls kul, så fort han ätit så kräks han oftast en till två gånger, jag har börjat varna alla som vill hålla i honom (risk för en spya på axeln) haha! Men doktorn sa att han följer kurvan jättebra 🙂 

Sen var det dags för vaccin, två olika sprutor och en som han skulle dricka. Den han skulle dricka gick jättebra, första sprutan skrek han till litegrann av men den andra var värre, han blev så rädd stackarn och skrek som bara den. Stackars min plutt, han förstod ingenting. Jag är lite mesig i sånna lägen, jag tror jag grät lika mycket som Tiger… haha! Den här pojken kommer nog kunna övertala mamma till mycket 😛 

Pumpkin patch

Igår släpade jag med familjen till en pumpkin patch, något som inte finns i Sverige. Det är lite som när man ska åka och köpa julgran på julen fast man väljer en pumpa istället. Sen är det massor av roliga aktiviteter för barn, foodtrucks och små djur och ponnyridning. Den vi åkte till ska vara södra Kaliforniens bästa. Den var verkligen superfin och det fanns massor att göra, men vi var där i 10 minuter… mm min man kom in och fick panik, han verkligen hatade det, barn överallt som en stor lekpark. Han ville bara därifrån, haha! Vi valde en pumpa och packade in familjen i bilen igen och åkte till nyöppnade Waldorf Astoria och åt lunch på deras rooftop istället 😀 Jag antar att det blir jag som får göra såna typer av aktiviteter med Tiger i framtiden… Det blev iaf en supermysig lördag med min lilla familj <3

Hoppas ni haft en bra helg! 

Kram Maria och Tiger

%d bloggare gillar detta: