Lär känna Tiger!

Maria

Nu är han nästan 3 månader och det känns som att han har funnits i våra liv i ett år. Tiden går så himla fort och det är så himla roligt att följa hans utveckling. Jag tycker det händer nya saker varje dag! 🙂 

Här om dagen låg vi i sängen och tittade på varandra och han pratade non stop i fem minuter. Jag fattade såklart ingenting men det är bara att se glad ut och hålla med 😛

Han är en riktigt glad kille, det första jag ser när han vaknar är ett stort smile och sen ler han mest hela dagen. Han gråter bara när något är fel, när man väntar två sekunder för mycket med maten, när han är övertrött eller bajsblöja. Han är inte ett jättestort fan av att åka bil men han börjar lära sig. Vi har köpt en likadan mobil till bilen som han har över sitt skötbord. Det är ett moln med gubbar i från Ikea som han fullkomligt älskar. Så nu hänger det gubbar i moln lite överallt hemma. Haha! Vi respekterar iaf vår sons intressen. 

Nätterna vågar jag knappt skriva om så bortskämda vi är. Sen han var 6 veckor har vi börjat med den här rutinen. Mellan 17-20 så äter han nästan varje timme, kl. 20 matar jag honom och tar på pyjamas. Sen släcker vi ner och så nattar jag honom i gungstolen vi har i sovrummet. Sen sover han till mellan 3-5 på morgonen, då byter jag blöja och ammar och sen somnar han om i ca 3 timmar till. Helt underbart!! 

Nu har vi haft rätt så mycket besök senaste två månaderna och eftersom att han har den här rutinen har jag och min man passat på att gå ut och hitta på saker bara han och jag. Det är så viktigt att inte glömma bort varandra när man får barn och sen är det väldigt skönt att bara får vara jag ibland och inte bara mamma. Det är skönt att han kan vara trygg med andra människor också. 

Han är helt fantastisk vår son, sjukt hur mycket man kan älska någon!! ❤️

Kram Maria och Tiger

På den här fina elefant filten från Pottery barn sover han middag ibland
%d bloggare gillar detta: