Engagerad i fotbollen

Elin

Sebastian spelar fotboll i Djurgården. Han är kvar i det laget som jag var med och tränade och lagledde från första början när de gick i förskoleklass. Från 2011 till och med 2015 hade jag ett stort egagemang i laget, i vått och torrt stod man på plan och tränade, coachade eller kallade till träningar och matcher. Fantastiskt roligt och givande att få se killarna utvecklas och lära sig. Det som drev mitt engagemang, förutom att investera i min egna son var att få ge något till killarna och vara en del av deras idrottsresa. När engagemanget mer och mer övergick till att medla mellan och med föräldrar valde jag att tacka för mig. Jag ville lägga min tid på spelarna, inte på föräldrarna vid sidan om planen. Självklart är det sociala oss föräldrar emellan fint och värdefullt, men då njuter jag mer när jag inte har en ledarroll.

Nu blev vår familj utvald till en föräldragrupp som skall ansvara för försäljningar och sociala aktiviteter, något jag engagerade mig i förra året också. Sagt och gjort, drog igång försäljning av både Newbody och tvättmedel samt diskmedel från Ocean så i höst har hallen sett ut som ett butikslager med alla broschyrer och säljmaterial. Leveranserna kom på två lastpallar i omgångar och allt skall skulle packas per säljare… tur vi har en relativt rymlig hall. Stor bil är också en fördel när allt ska delas ut inom laget. Att sälja Newbody och disk, tvättmedel är otroligt smidigt och enkelt, kan varmt rekommendera det! Hör av er om ni undrar något.

%d bloggare gillar detta: