Full rulle

Elin

Håll i hatten, behåll lugnet och årets julklapp måste väl ändå ha varit tålamod på burk?!

Livet med barn är fantastiskt, men ibland önskar man att armarn vore fler, längre och orkade lite mer. Jag har som tidigare nämnt börjat smyga igång med lite jobb, vilket är skoj, men samtidigt utmanande. Utmanande på så vis att vardagens bestyr ska hinnas på mindre tid. I höstas har vi haft lite olika mindre och större projekt. Vi har bland annat flyttat ved från garaget till vedförvaringen som maken byggt med svärfar vid sidan om garaget, vinterfixat trädgården, vilket blir mer jobb ju mer vi kommer framåt i trädgården. Studsmattan skulle in för vintern, vi har sorterat och städat upp bland barnkläderna. Möblerat om killarnas rum och bytt ut lite möbler. Killarna har haft matcher och cuper på helgerna, intensivt fram till höstlovet men sen lite lugnare.

Cuperna är väldigt roliga och det är skoj att få vara med killarna och se hur de kämpar och samarbetar, men hela helgen blir låst och mat tiderna för de små blir väldigt flytande och flexibla. Stora killarna är ofta uppskattande kring helgens middagar, vilket är roligt med tanke på hur snabbt det ska gå. Vi kör ganska ofta Taco Friday sen kan det kanske bli något som kyckling i ugn med krispigt grönt på lördagen och chévre sallad med ugnsrostade grönsaker på söndagen. Rutiner blir lite svårare att hålla helt enkelt, men vi försöker göra det mysigt kring middagarna ändå.

Nu efter jul och nyår har vi bytt ytterdörrar, blev så bra och vilket lyft att få en bredare och högre dörr i källaren, där vi går in i marknivå. När dörren blev så fin behövde det andra också renoveras… så måla har vi gjort. Före och efterbilder kommer inom kort.

Svärföräldrarna och min svägeska är fantastiska och hjälper till med så mycket dom kan. Återhämtning får vi ta någon annan gång!

%d bloggare gillar detta: