Operation

Åh idag är en stor dag för Olivia, halsmandlarna ska opereras. Jag är väldigt nervörs och stressad inför det. Vet att det är ett rutin ingrepp som sker snabbt och ofta, men känslan av att inte ha kontroll och att de ska söva min lilla tjej är väldigt jobbig. Vi var på läkarbesöket för bedömning för en månad sedan, så allt har gått ganska snabbt. Resultatet ska ju bli till något bättre och förhoppningsvis får hon bättre sömn efter korrigeringen då hon snarkar i dagsläget.

Själv sövdes jag för första gången när jag var sju år och opererade bort blindtarmen och mamma berättade hon tyckte det var jobbigt när jag sövdes, nu förstår jag verkligen vad hon menar.

Martin ska vara med henne på sjukhuset, han kan vara lugnare än mig idag tror jag. William och jag ska lösa någon present hon ska få som uppmuntran efter ingreppet. Tänk gärna på oss idag ?

%d bloggare gillar detta: