Sportlovsresa till Sydafrika och Victoriafallen

Transfer till Arlanda med Ekmanbuss

Gästspel på Me n Mini. Mina stora killar fick en fantastisk resa i julklapp av sin pappa Johan som de nu i eftermiddag har gett sig iväg på. Johan gästbloggar här under resan så följ oss här och på Instagram för uppdateringar om deras äventyr. Så avis på allt fantastiskt de kommer få uppleva.

Johan
Torsdag 22/2

Så var vi då äntligen på väg, via Frankfurt och Johannesburg första…

Så var vi då äntligen på väg, med SAS till Frankfurt och sedan vidare med SAA till Johannesburg för att sedan nå vår första anhalt Victoriafallen. Starten blev extra lyxig, egen buss ut till Arlanda tack vare att den ändå hade hämtning där. Vi fick även gott om tid i loungen tack då vi är Star Alliance Gold och SAS Diamond, vilket även ger snabb incheckning och Fast Track, trots att vi bara köpt billigaste möjliga ekonomibiljetter. Extra väska med barnkläder och skor till A Reaching Hand blev också möjligt tack vare Guldkorten. Nu hoppas vi på snabbspår även i Frankfurt då omstigningstiden är knapp.

%d bloggare gillar detta: