The Mother City-Table Mountain och mycket mer.

Johan

Tisdagen den 27/2 The Mother City-Table Mountain och mycket mer.

Skönt nog är ingen av oss sjusovare, så efter en schysst hotellfrukost gav vi oss upp till Table Mountain, vår plan var att klättra upp hela vägen till toppen då vi misstänkte att köerna skulle vara enorma med tanke på det underbara vädret. Men tack vare att vi var där tidigt fanns inga köer alls, vare sig till att köpa biljetterna eller till själva linbanan. Har nog aldrig någonsin varit med om så fantastiskt väder upp på berget, nästan helt vindstilla och strålande sol, tack vare att vi slapp vandra upp hade vi krafter kvar att ta den längre vandringen på dryga timmen där uppe.

Eftermiddagen var tänkt att ägnas åt Waterfront, något som närmast kan liknas med Pier 39 i San Francisco. På vägen dit fick killarna syn på Ferraris & Porsches stora showrooms, vilka gjorde att vi kastade oss av bussen och besökte dessa. På Porsche blev vi kungligt mottagna och servade. Sen lunch och killarna fick gå själva i det enorma shoppingcentret. Skönt att dom blivit stora nog att släppas lite själva. Trötta efter dagen badade killarna i Rooftop poolen på hotellet, medan jag njöt av utsikten och solnedgången. Kvällen avslutades i den anslutande baren med en drink.

%d bloggare gillar detta: