Date night

Elin

I fredags  för en vecka sedan var det dags för Martin att få njuta av sin julklapp tillsammans med mig, en övernattning Steam Hotel i Västerås med spa och middag. De senaste veckorna har varit minst sagt händelserika och vi har en backlog på utebliven sömn som är så lång så vi skulle kunna sova en vecka utan att komma ikapp… Farmor och farfar hade inför köpet bokat upp sig för att ha de små, men det var lite tveksamt om det var genomförbart med alla baciller på alla håll ett tag. Till slut bestämdes att vi åker och min fantastiska svägerska var back upp och avbokade sina planer till förmån för att vi skulle kunna komma iväg.

Vi åkte från svärföräldrarna strax innan tre tiden så vi maxade inte vistelsen utan hade parkerat och checkat in vid femtiden då vi bytte om och gick till SPA avdelningen direkt. Vi njöt i både inomhuspoolen, bastun, baren och utomhuspoolen. Det är en skön stämning, känns lyxigt och väldigt fin miljö. Hade logistiken tillåtit så hade det varit trevligt att vara där ett par timmar tidigare som paketet innebar, men det var lite smått kaotiskt att komma iväg så vi valde att inte stressa allt för mycket.

Vi var inbokade för middag 20:45 vilket kändes lite sent från början, men när vi kom tillbaka till rummet efter SPA avdelningen så hade vi en timme att göra oss redo för middag vilket kändes lagom. Vi hade köpt ett paket där trerättersmiddag ingick, maten var god och dom klarade av att leverera bra mat även till mig som var både glutenfri och vegetarisk. Vi tog lilla vinpaketet till middagen, vilket kändes väldigt lagom för oss trötta föräldrar, vid efterrätten började vi gäspa ikapp.

Frukosten var super och det var en fantastisk dag med snö och sol. Miljön är häftig och välarbetad. Känns både hemtrevligt och chickt på samma gång. Kan varmt rekommendera en natt eller två här för avkoppling och egentid. Om vi bokar en till vistelse så provar jag gärna någon behandling också. Blir garanterat ett besök på det intilliggande äventyrsbadet Kokpunkten med barnen någon gång. Har också sett att dom erbjuder sportlovspaket med hotell och äventyrsbad för familjer vilket kan vara något för andra lov eller någon helg kanske. Vi har varit lite dåliga på att nyttja allt fantastiskt som faktiskt finns på nära håll, men det får vi ändra på.

%d bloggare gillar detta: