Vem försöker jag trotsa…

Elin

Efter väldigt intensiva dagar med huset fullt, vilket jag älskar, men det går åt lite extra energi. Följt av en omgång magsjuka i huset med all sanering det innebär, ett till kalas på det och sen… en natt magkatarr för egen del. Bom, migrän hej här kom du! Men vår fredag hade verkligen inte utrymme för varken migrän eller magkatarr. Vi hade tight schema hela dagen jag och barnen och maken var på sommarfest med jobbet så jag hade ingen att lämna över till direkt när inte huvud och kropp ville följa med.

Vi började med en check up hos gynläkaren. Jag tycker det är bra att få en liten koll med jämna mellanrum och är noga med cellprover. Försöker göra det oftare än det rekommenderade tre-års intervallet som är standard. Jag brukar gå på Mamamia på Karlavägen, där jag även hade min mödravård alla mina graviditeter. Är så nöjd med bemötandet och känner mig väldigt trygg i deras vård.

Vi stod parkerade på Karlavägen och promenerade ner till Strandvägen för frukostmingel på Hotel Diplomat på strandvägen med OTTO´s barnmat, mer om det minglet i ett separat inlägg.

Hem efter minglet för snabbt lunch. Båda barnen hann somna i bilen så att få i dom någon större mängd lunch var ju bara att glömma. Merparten av makaronerna och köttbullarna låg på golvet. William kladdade så pass att vi fick byta till dagens tredje outfit.

Kontrollen på BVC gick väl bra, kanske, eller… Vi har fått en ny BVC sköterska då vår förra flyttade. Den nya verkade väldigt trevlig, men när vi kom in på rummet kändes det som om vi tog med kaoset från 25 barn, fast dom var två. William visade upp alla färdigheter på några minuter och röjde som om han vore en rockstar. Jag som var stressad av dagen och blev inte lugnare av situationen direkt, skulle svara på frågor och ge information om allergierna och allt. Vilket intryck vi måste gett.

Vid 16 mötte vi upp lite vänner i centrum för att ge barnen middag innan konsert med Samir och Viktor under Huddinge Kalaset. Vi hade lite svårt att se, varken jag eller Olivia är ju så långa direkt så även om jag hade henne på axlarna och stundvis på huvudet, såg hon inte så mycket. Tackar träningen för att jag inte kroknade helt. William sov igenom väntetiden och satt nyvaken i vagnen med världens stoneface hela konserten. När det flög konfetti var han mest besvärad.

Dagens sista programpunkt var fotbollsmatch för Sebastian i Älvsjö, så vi tog pendeltåget dit och hejade. Sebastian gjorde mål, inte för att det är det viktigaste, men han kämpade hela matchen tillsammans med laget.

Martin var som sagt borta med jobbet så jag och Sebastian försökte natta de små innan vi åt middag, som blev diverse rester vid 22-tiden. Sebastian la sig ganska snabbt därefter och jag tänkte som vanligt komma i säng i vettig tid för att orka helgen. Hade haft några riktigt dåliga nätter under veckan med magkatarren och migränkänningar flera dagar i rad. Men då flyttar en trotsig tonåring in i huvudet och får mig att göra precis tvärt om. Fastnade framför en serie, vilket aldrig hinns med annars. Så där satt jag och njöt av lugnet och trotsade ingen annan än mig själv och mitt egna förnuft. Vem försöker man lura om inte sig själv många gånger?!

%d bloggare gillar detta: