Produktiv och kreativ

Elin

Trelloboards för familjelogistiken – javisst! Jag är en kreativ och väldigt idérik person med en stor dos opptimism. Inte alltid lätt för min man, som är väldigt realistisk, att handskas med.

Innan vi börjat med projekt ett som vi kanske enats om, så är jag redan på projekt tre i tankarna och ser väldigt sällan problem. Jag är duktig på att ljuga för mig själv och kommer inte ihåg att det här med renoveringar blir dammigare och mer påfrestande än jag vill tro.

Just nu har vi projekt i trädgården med en häck som vi klippt ner och grävt upp. Återstår att plantera nytt, gräva bort rötterna och rensa upp lite i anslutning. Vi ska ha småväxande fruktträd och gräsmatta emellan. Jag fick ett päronträd i morsdagpresent som ska få komma ner där. Att skydda odlingarna i våra pallkragar står kvar på to do listan. Skulle behöva bygga lite bra galler lock, vet bara inte hur.

Jag är på jakt efter en solsäng också, vet inte riktigt vad jag vill ha, har letat sen vi flyttade till huset för två år sedan. Tips?

Invändigt har jag ett element att måla efter renoveringen av hallen nere. Vi bytte ytterdörrar i början av året och hade först inte tänkt måla om, men sen kunde jag inte låta bli, så nu är det ljust och fint, men ständigt stökigt. Förstår inte var alla saker kommer ifrån?!

William ska få flytta in i Olivias rum brevid vårat sovrum, så vi är på jakt efter en våningssäng i juniorstorlek. Rummet är ganska litet, men vi vill gärna ha dom nära oss ett tag till. Leker gör dom knappt alls i rummet så det viktiga blir att få till en bra och mysig sovplats för båda. Får bli lite vägghyllor och förvaring under sängen för att frigöra den ytan som går. I allrummet på övervåningen har de små ett lekrum med mycket yta så plats för lek är jag egentligen inte så orolig för, men vill att dom känner sig hemma och att det är ett inbjudande rum för dom.

Sen finns det massor av projekt på listan att gå vidare med, men jag försöker bromsa mig själv också och avsluta innan jag verkligen börjar på nästa, annars skulle jag stressa mer än jag redan gör.

Vad är era planer för den närmsta tiden? Tipsa gärna om ni har idéer jag borde kika på.

%d bloggare gillar detta: