Oj oj

Elin

Vi har ingen mjölk till morgonkaffet! Oh no. Hur ska det här gå? Har beställt mat som kommer idag, men kom bara ihåg att beställa havremjölk till dom små och det tål inte jag, så får bli en extra sväng till affären. Typiskt att man ska lyckas med sånt här titt som tätt.

William som fick somna om i vår säng under morgontimmarna lyckades också kissa igenom blöjan, så pyjamas och vårt underlakan var blött. Första gången det händer för Lilleman sedan han var väldigt liten och blöjorna inte satt så bra. Hoppas det var en tillfällig händelse. Ibland är blöjan torr på morgonen så vi ska försöka jobba lite mer aktivt med pott träningen. Köpte boken Potträning på 3 dagar som kom hem igår. Håller er uppdaterade på hur det går. Ska läsa boken så snabbt jag bara kan.

%d bloggare gillar detta: