Planer för helgen

Elin

God morgon! Vad har ni för planer för helgen? Vi försöker låta barnen vara lediga på fredagarna under hösten så dom får lite kortare veckor på förskolan. Så lyxigt att kunna mysa med dom en dag extra efter hektiska dagar på jobbet. Barnen har varit krassliga i veckan så vi håller oss inne i regnrusket idag och försöker baka lite och koka saft. Tycker det är mysigt att skrota runt inne med tända ljus och småfixa lite nu när det börjar bli lite mörkare.

Ikväll spelar Sebastian fotbollsmatch så vi ska in till stan och heja på honom ikväll om de små är pigga nog. Blir dubbelvagn, filtar och lite småplock att äta så ska det nog gå bra. Imorgon ska vi klyva ved av trädet vi tog ner i början på veckan. Vi har fått låna en ved klyv av Martins kusin. Blir kanon med ett välfyllt vedförråd att kunna elda med. Det är väldigt mycket ris och lite annat skräp som vi ska köra bort till tippen med också, så en släpvagn ska vi hyra och åka med. Full rulle med andra ord. Är det någon som längtar efter att jobba med ved är det fritt fram att komma förbi 🙂

Trevlig fredag och trevlig helg!

%d bloggare gillar detta: