Meal and workout plan – halfway

Elin

Halvvägs in i programmet och jag känner mig stark och fastare i kroppen.

Kalas för två av barnen, resor med jobbet, julbord och middagar. Att äta enligt kostschemat är vissa dagar lite större utmaning än andra. Försöker välja så gott det går och äta vettigt majoriteten av måltiderna. Det kritiska på det stora hela är att planera. Planera för mellanmål och vettiga måltider, se till att ha bra ingredienser hemma för att även snabbt få till något bra.

Generellt ser jag det inte som någon uppoffring eller total förändring av kosten. Det är framförallt fler mellanmål som är den stora skillnaden för min del och mer protein i kosten. På det stora hel åt jag inte så galet innan, inte enorma portioner, inte massor av godsaker men lite justeringar här och där gör skillnad. Mindre fett, mer protein och lägga band på sig när energi dipparna kommer – vilket dom inte gör när mellanmålen sköts bra. Jag har varit för slarvig innan och hoppat över lite mål här och var, då slutar det gärna med att något mindre nyttigt val slinker ner.

På gymmet känns det väldigt utmanande och bra med mina program. Känner verkligen att det händer saker, underbar känsla!

Så glad för att jag investerade i mig själv och skrev upp mig för 12 veckor med @shapeuup

%d bloggare gillar detta: