12 veckor med ShapeUup meal- & workout plan

Förra veckan checkade jag ut från mitt 12 veckors program med fantastiska Anno och ShapeUup.

Jag har alltid gillat att styrketräna, men har verkligen fått en nytändning med de bra och varierande programmen jag kört för både gym och hemmaträning. Vad gäller kosten har det varit justeringar, helt klart till det bättre. Jag har varit för dålig på att äta bra mellanmål och hålla blodsockret jämt över dagen. Över jul och nyår blev det lite utmanande och svårare att hålla schemat då vi sov borta hos släkt och vänner, men jag har ingen panik och ser det inte som en quick fix utan ett startskott på en långsiktig och hållbar justering av kosten.
Nu känner jag mig peppad och laddad för att fortsätta utmana mig själv på gymmet och hitta fler nya inspirerande recept som hela familjen kan njuta av. Om jag får bestämma blir 2019 ett år med mer vegetariskt, gärna veganskt, mer frukt och mycket mindre socker!
%d bloggare gillar detta: