Glutenfritt inte alltid en självklarhet

En gång i månaden har vi frukostmöte med genomgång och uppdatering inom vårt team. I fredags var det årets första. Den här gången hade de beställt från en ny leverantör. Kändes så bra att få min frukost i en egen låda, separerat från den vanliga frukosten och tydligt utmärkt. Då kunde jag njuta utan att behöva känna mig orolig eller nervös för en otrevlig upplevelse senare.

Att äta ute, vara spontan eller resa i tjänst är ju dessvärre ett smärre företag när man har celiaki och är vegetarian. Nu ikväll har jag förberett frukost och lunch/ mellanmål inför morgondagens toktidiga start och flyg til Oslo där jag ska hålla utbildning i vårt CRM system och samtidigt få lite uppdatering från mina kollegor där. Laddad, men lite ångest över att klockan ringer redan 04.00.

God Natt säger natt ugglan 🙂

%d bloggare gillar detta: