RS-Virus

Trodde vi hade klarat av det redan, men tydligen inte. Lilleman har nu varit dålig i över en vecka i RS-Viruset. Snorigt, hostigt, febrigt, ont i kroppen och mycket gnäll. Stackars vår lilla kille, det har varit en kämpig vecka för honom.

Natten mellan fredag och lördag förra veckan vaknade William med feber och sedan har det hållit i sig. Hostan har varit rejäl trots medicinering mot astma, vilket man tycker borde underlätta i alla fall lite grann. Efter en veckas feber började vi undra om han åkt på lunginflammation då febern återigen steg och hostan tilltog. Konsulterade 1177 och fick instruktion om att söka vård. Fick snabbt en tid hos Stockholm Kids inne i stan för koll i fredags. Lyckligtvis inte lunginflammation, men däremot öroninflammation på båda sidor. Vi kunde avvakta och se då sänkan var inom det normala så hade vi tur hade kroppen lyckats ta hand om det. Under helgen har han sakta blivit lite bättre och mindre gnällig så vi slapp penicillin. Nu hoppas vi de håller sig friska mer än en vecka som varit rekordet på förskolan sedan november.

Vabruari, du ger skäl för din benämning! Krya på er alla ni som ligger däckade 🙂

%d bloggare gillar detta: