Över kropp – upper body

Eager to hit the gym

Jag tränar en del styrketräning och själv blir väldigt inspirerad av att hitta bra set som verkligen får mig att känna av träningen, tänkte därför dela med mig av lite för er som söker lite sammansatta övningar. Jag försöker utmana mig själv och tar inspiration från duktiga tränare och profiler som har bra övningar och en filosofi som passar in på min träning och inställning. Efter lite förfrågningar om tips och inspiration kommer jag lägga ut lite kombinationer jag kör.

Jag vill inte visa några videos på övningarna utan länkar gärna till proffs som får instruera då jag inte är utbildad tränare och min teknik kanske inte är helt korrekt. Hoppas du hittar något du gillar 🙂 Skriver övningarna på både svenska och engelska då jag inte är helt säker på vad dom heter på svenska.

Superset 1. Standing single arm low cable row 12-15 reps – rope face pull 12-15 reps. Do them without pause and repeat for 3-4 sets.

Superset 1. Stående enarmsrodd låg kabel 12-15 reps – ansiktsdrag i kabel 12-15 resp. Gör övningarna direkt efter varandra utan pause och upprepa 3-4 set.

Superset 2. Standing single arm high cable row 12-15 reps – rope hammer curl 12-15 reps. No pause between the two and repeat for 3-4 sets. Challenge yourself to increase the resistance for the last set and se how many you manage 🙂

Superset 2. Stående enarmsrodd låg kabel 12-15 reps – hammer curl stående med rep 12-15 reps. Övningarna görs i rak följd utan pause och upprepa 3-4 set. Utmana gärna dig själv sista setet med att öka motståndet, hur många klara du? Du är starkare än du tror!

%d bloggare gillar detta: